Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2015 10:37 - Божият печат и белегът на звяра
Автор: django Категория: Политика   
Прочетен: 1283 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.05.2015 11:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Напоследък в интернет се популяризира идеята че белегът на звяра е някакъв електронен имплант, без която в близко бъдеще хората няма да могат да купуват или продават. И наистина в книгата Откровение от Йоан - последната книга от новият завет, Бог ни предупреждава че тези които не приемат белегът на звяра на челото или ръката си няма да могат да копуват или продават. Но дали Бог има в предвид някакъв електронен чип или нещо друго?  Може ли такава идея да е поредната заблуда с която да се измести вниманието на хората от истинската опасност? Бог ни предупреждава че лукавият и неговите сподвижници ще вършат големи измами в последните времена за да заблудят и вярващите.
За да разберем къде е истината първо трябва да разберем какъв е Божият печат. Какви основни атрибути съдържа печата на един владетел? Име което указва кой е суверена, титла която указва какви са правомощията му - примерно крал или президент, юрисдикция която указва до къде се простират неговите правомощия - държава, федерация, съюз, ... Този печат придава сила на всеки закон. Божият печат се съдържа в божият закон и означава пазенето на закона и съботният ден като ден на благодарност и поклонение пред Твореца за сътвореното от Него и Неговата поддъжаща сила и любов. Бог е върховният суверен и законотоврец във вселената и дава всички блага, без които човек не може и крачка да направи. Това означава че белегът на звяра е закон който отрича авторитета на Бог като върховен суверен и самото сътворение. Приема се на челото, което символизира мисълта и вярата на хората в лъжовни доктрини или учения, или  на ръката символ на трудовата или законодателна дейност. Отдавна е замислено приемането на моралните хуманистични закони, които не са Божиите закони и при внимателно раглеждане са в противоречие с тях. И съблюдаването на неделята като ден за поклонение.  Неделята е ден за поклонение на слънцето още от езически времена, а то е символ на луцифер, който според  окултните среди е носител на светлината и познанието.  В действителност моралният закон не може да бъде наложен от държавна или духовна институция, защото нарушава основният бежествен принцип за правото на свободен избор. Той може да бъде приет само чрез вътрешна убеденост и свободен избор защото само това гарантира истинската вяра и чистата безусловна любов между хората и Бог.
Възможно ли е след като се узакони неделята като ден за поконение, на тези които следват библейската истина  да им бъде отказан достъп до паричната система?  И наистина какво общо има една електронна вещ с вярата на хората? Тяхната вяра определя действията им, отношението им към другите хора и бъдещето както ни казва Бог. Божият печат е духовен печат. Белегът на звяра също е духовен свързан с вярата на хората защото тя определя поведение и бъдеще им.



Тагове:   вяра,   християнство,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: django
Категория: Други
Прочетен: 225315
Постинги: 86
Коментари: 35
Гласове: 70
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930