Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2015 14:33 - Парадоксите на еволционистите
Автор: django Категория: Други   
Прочетен: 1114 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.01.2016 10:15


Парадокс е че привържениците на еволюционата теория се смятат за интелигентни същества, появили се благодaрение на  случайността, но отричат съществуването на по-висши интелгентни същества, които могат да  контролират порядъкът във вселената. Изглежда основният мотив на техните теории е егото и суетата.  Те ни обясняват че материята във вселената има способност да се самоорганизира и се е консолидирала в космически структури благодарение на гравитацията, която не може да спре разширението на вселената. Втори парадокс. Те разглеждат пространство като някаквъв абстрактен безкрайно еластичен геометричен обект (според теорията на относителността), лишен от физически свойства и ограничения, върху който могат да се прилагат прозволни математически операци и трансформации. Техните теории не се интересуват от физичексите свойства на космичексият вакуум, като реален физически обект който изпълва триизмерното геометричното пространство и който има  физически свойства и ограничения. Никъде не можем да намерим пример за техен математически модел, мойто се съобразява с тези свойства.
С други думи те предпочиат да измислят собствена реалност, която трябва да им осигури нужният душевен комфорт.
Физическите обекти се подчиняват на законите на всемира, които са създадени за да поддържат порядъкът, който е установен в момента на сътворение на вселената. Физическите закони, константи и фундаментални сили не могат да предизивкат самоволно увеличаване на информацията във вселената. Те само поддържат установеният порадък за определно време и еднопосоната ентропия в определени граници. 
 Физичексите закони не са еднозначни на математическите формули, която се опитва да ги опишат. Физическите закони са заложени във фундамента на физическата среда в която живеем. 


От нашият емпиричен опит знаем, че всички материални обекти във вселената губят своята структурна цялост и фунционалност с времето поради еднопосочната ентропия. Това е причина всички материални блага създадени с помощта на интелекта и физическите усилия на човека, чрез контролирано използване на материя и енергия по предварителен замисъл и технология, да се нуждаят от регулярна интелигентна поддръжка. 

Вселената съществува заради живота в нея. Няма никакъв смисъл от съществането на тази физическа среда, ако няма интелигентни същества, които да я контролират и на които да служи. 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: django
Категория: Други
Прочетен: 225489
Постинги: 86
Коментари: 35
Гласове: 70
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930